Een initiatief door en voor de bewoners in de Reit

BRASSERIE ZONNEHOF DAGSCHOTELS WEEK 21

ZONDAG   19  mei

Boeuf  bourguignon,  snijbonen en vlaamsefrieten

MAANDAG  20  mei

Gehakt cordon bleu, witlof a la crème en aardappelpuree met een gebakken uitje

DINSDAG  21  mei

Rookworst met stamppot andijvie en appelmoes

WOENSDAG 22  mei

Runderlapje met jus, rode kool en aardappelpuree

DONDERDAG  23  mei

Kipvink met jus, bloemkool  en gekookte aardappelen

VRIJDAG  24  mei

Gebakken vis met remouladesaus, salade en aardappelkroketjes

ZATERDAG  25  mei 12.15 uur

Hórs d `oeuvre maaltijdsalade
I.v.m. een feestavond voor personeel en vrijwilligers
is de brasserie vandaag om 17.00 gesloten. We serveren de dagschotel daarom alleen om 12.15u

U kunt de Hórs d `oeuvre ook ophalen tussen 13.00u en 16.00u. Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren.

ZONDAG   26  mei

Kalkoenfilet met jachtsaus,doperwten/wortelen en gebakkenkrielaardappelen

De prijs voor de dagschotel  is €7 incl.soep of nagerecht. serveren wij onze dagschotel tussen 17.15 uur en 18.15 uur in de Basserie van Zonnehof. Wij vinden het prettig als u van tevoren reserveert bij de gastvrouw, te bereiken via 013-4624000.
Onze keuken is tot 19.00 uur geopend. Tot 20.30 uur serveren wij drankjes uit.​​​​​​​ Voor een hapje kunt u altijd terecht tot 19.00 uur. Een drankje serveren wij tot 20.30 uur

U ben van harte welkom bij ons,