Een initiatief door en voor de bewoners in de Reit

BRASSERIE ZONNEHOF DAGSCHOTELS WEEK 13

ZONDAG   24  maart

Varkenshaas met champignonsaus, salade

en een gebakken aardappelgerecht

MAANDAG  25  maart

Zuurkoolstamppot met beenham en mosterdsaus

DINSDAG  26  maart

Omelet in hollandaisesaus, spinazie en krielaardappelen met tuinkruiden

WOENSDAG  27  maart

Pasta Carbonara met salade

I.v.m. de inrichting van de Brasserie voor de activiteit “Breek je week” is het rond 18.30onrustig in de Brasserie. Wij nodigen u daarom uit om, indien mogelijk, wat eerder te komen. Wij serveren uit vanaf 17.00 u

DONDERDAG  28  maart

Babi pangang met bami en komkommersalade

VRIJDAG   29  maart

Gebakken vis met remouladesaus, worteltjesen gebakken  aardappelen.

ZATERDAG 30  maart

Gehaktbal, jus, bloemkool en gekookte aardappelen

ZONDAG   31  maart

Runderlapje met uiensaus, rode kool en een aardappeltaartje

 

 

De prijs voor de dagschotel is €7 inclusive soep of nagerecht.

 serveren wij onze dagschotel tussen 17.15 uur en 18.15 uur in de Basserie van Zonnehof. Wij vinden het prettig als u van tevoren reserveert bij de gastvrouw, te bereiken via 013-4624000.
Onze keuken is tot 19.00 uur geopend. Tot 20.30 uur serveren wij drankjes uit.​​​​​​​

Voor een hapje kunt u altijd terecht tot 19.00 uur. Een drankje serveren wij tot 20.30 uur

U ben van harte welkom bij ons,