Een initiatief door en voor de bewoners in de Reit

Brasserie dagschotels

MAANDAG   22  juli

Vlinderpasta met dilleroomsaus, gerookte zalm en courgette met een frisse salade 

DINSDAG  23  juli

Schnitzel met jager saus, doperwten/wortelen en rösti

WOENSDAG 24 juli

Kipvink, jus, spitskool  en gekookte aardappelen

I.v.m. de inrichting van de Brasserie voor de activiteit “Breek je week” is het rond 18.30 onrustig in de Brasserie. Wij nodigen u daarom uit om, indien mogelijk, wat eerder te komen. Wij serveren uit vanaf 17.00 u

DONDERDAG  25  juli

Boerenpasteitje (pasteibakje gevuld met ragout van champignons, ham en prei) met rauwkostsalade 

VRIJDAG   26  juli

Kibbeling met cocktailsaus, witlofsalade en krielaardappelen met tuinkruiden

ZATERDAG  27  juli

Varkenslapje met jusbloemkool en aardappelpuree

ZONDAG  28  juli

Boef Bourguionsperziebonen en bistrofrites met mayonaise