Een initiatief door en voor de bewoners in de Reit

Brasserie dagschotels

ZONDAG 20  oktober
Varkenshaas met champignonsaus, tuinboontjes
en aardappeltaartje
 
MAANDAG  21  oktober
Omelet in hollandaisesaus, spinazie en aardappelpuree
 
DINSDAG  22  oktober
Kippasteitje met champignons enbroccolisalade
 
 
WOENSDAG 23  oktober
Gehaktbal, jus, en stamppot snijbonen met spekjes

I.v.m. de inrichting van de Brasserie voor de activiteit “Breek je week” is het rond 18.15 onrustig in de Brasserie. Wij nodigen u daarom uit om, indien mogelijk, wat eerder te komen. Wij serveren uit vanaf 17.00 u

DONDERDAG 24  oktober
Ajam pangang met bami en ananas
 
VRIJDAG 25  oktober
Gebakken vis met remouladesaus, salade en gebakken krielaardappelen
 
ZATERDAG 26  oktober
Runderlapje, rode kool en gekookte aardappelen
 
ZONDAG 27  oktober
Kipfilet in paprikasaus, doperwtenmix enaardappelkroketjes

 De prijs voor de dagschotel inclusief soep of nagerecht bedraagt €7.00.
In combinatie met een volledig dagmenu (2 gangen a € 7.00) betaalt u voor een derde gang (soep of nagerecht) €1,05 extra 

Dagelijks serveren wij onze dagschotel tussen 17.15 uur en 18.15 uur in de Basserie van Zonnehof. Wij vinden het prettig als u van tevoren reserveert bij de gastvrouw, te bereiken via 013-4624000.
Onze keuken is tot 19.00 uur geopend. Tot  20.30 uur serveren wij drankjes uit.​​​​​​​     
Wijzigingen onder voorbehoud 1